KUS JEZELF 

Dunja

Mijn naam betekent: de wereld, het leven!
Mijn missie; mensen leren verbinden met Body & Mind, leven vanuit wie ze daadwerkelijk zijn en op die manier de wereld mooier maken.

Woorden die voor mij van betekenis zijn: Gevoel, Energie, Kracht, Moed, Open, Eerlijk, Oprecht, Kwetsbaar, Verbindend, Observerend.

Vroeger waren mijn lichaam en hoofd twee aparte dingen. Weinig tot geen samenwerking, geen verbinding met mijn lichaam. Wat resulteerde in geen balans. Niet leven vanuit mijn essentie, mijn authentieke zelf. Dit gedrag had ik mij aangeleerd door mijn jeugd. In een onveilige situatie was dit makkelijker, “losgekoppeld zijn”. Gericht zijn op mijn buitenwereld. 

Ik zakte steeds verder weg in de massa. Mijn lichaam gaf signalen maar ik pakte ze niet op. Totdat ik in 2015 borstkanker kreeg. Ik werd mij bewust van wat ik allemaal (vaak) onbewust met mij mee droeg. Ik wist mijn angst en pijn te transformeren in een samenwerking met mijn lichaam en ook met de ziekte die ik op dat moment had. Dit is voor mij het begin geweest dat ik weer in contact kwam met de wijsheid van mijn lichaam.

Ik bepaal de balans
Ik heb de regie over mijn leven
Ik kies en leef vanuit mijn hart

Om je te inspireren heb ik het volgende geschreven 

Ik kus de dag 
Ik kus mijn hoofd 
Ik kus mijn gevoel 
Ik kus mijn soul 
Ik kus mijn innerchild 
Ik kus mijn geliefden 
Ik kus mijn energie en kus waar ik wil zijn 
Ik kus het nu 
Ik kus het verleden 
Ik kus de toekomst 
Ik kus de kus in de spiegel 

En zie de glimlach die ontstaat

Ik ben waar ik moet zijn 
de onvolmaaktheid maakt het volmaakt 
Ik ben dankbaar voor mijn brein, mijn intuïtie en mijn unieke zelf 
Het heeft gemaakt dat ik hier (nog) sta in dit prachtige leven  

Laten we leven, Samen! 

Liefs Dunja 
De kus van het leven geef je aan jezelf
Dunja Struik is 
Dux Sensu
Eigenaresse Dunja Struik is gecertificeerd actor/coach. En is aangesloten bij My HBM CENTER. Om jou daadwerkelijk te kunnen helpen heeft Dunja Dux Sensu opgericht. In je eigen kracht staan heeft niet alleen mentaal en fysiek een positief effect, maar je bereikt ook meer succes in alles wat je doet. Ook in je carrière en in je relaties realiseer je meer groei. En dat is toch wat je wil? Je gelukkig voelen en je kunnen focussen op de dingen die jij echt belangrijk vindt?

Dux Sensu 

Kromme Jak 13c 
8011 NP Zwolle 

 06 48078900

 info@dux-sensu.nl

 KvK 78677300 

© 2020 Dux Sensu