LEG JE PROGRAMMERING BLOOT EN ONTDEK JOUW SOUL VERLANGEN 

Jouw authentieke verlangen

Weet jij waarom je doet wat je doet? Weet jij wat je nodig hebt om optimaal te kunnen leven? Hoe meer je jezelf leert kennen, hoe beter je keuzes kunt maken. 

Met de Mind & Soul Searching gaan we jouw programmering bloot leggen en gaan we onderzoeken waar jouw Soul naar verlangd.  Deze unieke meting zegt heel veel over jou. Zo weten we na deze analyse waar jouw onbewuste aansturing zit. Waarom je doet wat je doet. Wanneer je in een energie-lek zit en wegglipt. Waar je kracht ligt en jouw energie gaat stromen. Welke overtuigingen je vanuit huis met je meedraagt. De invloed van vrouwelijke en mannelijke energie en nog veel meer.

Door deze kennis zal er een nieuwe wereld voor je opengaan. Door deze meting ga je nog sneller vinden wat werkt voor jou. En ik ga je helpen om deze kennis te integreren in je leven. Want door bewust te worden van jouw mechanismes krijg je grip en ruimte om andere keuzes te maken. En om jezelf ander gedrag aan te leren. Ooit is iets als een programma geüpload in je hersenen, maar dit betekent niet dat je dit de rest van je leven bij je moet dragen.   

Deze unieke persoonlijkheidsmeting is een geweldige tool om sneller en dieper bij de kern te komen. Hierin maken we gelijk de verdieping die ik Soul Searching noem. Hier stellen we een persoonlijk plan voor op om jouw kracht te implementeren in je leven. 


Body & Soul Searching

Investering €489 excl. btw 

Dux Sensu Blue-Print

Online persoonlijkheidsmeting 
(duur 20 minuten)

Verdieping Blue-Print

Terugkoppeling persoonlijkheidsmeting in een persoonlijk gesprek.  Inzicht krijgen in jouw unieke blue-print. 
(duur 60 minuten)

Soul Searching 

Twee persoonlijke gesprekken. En een persoonlijk plan om je kracht te implementeren in je leven. 
(duur per gesprek 45 minuten)

Dunja Struik is 
Dux Sensu
Eigenaresse Dunja Struik is gecertificeerd actor/coach. En is aangesloten bij My HBM CENTER. Om jou daadwerkelijk te kunnen helpen heeft Dunja Dux Sensu opgericht. In je eigen kracht staan heeft niet alleen mentaal en fysiek een positief effect, maar je bereikt ook meer succes in alles wat je doet. Ook in je carrière en in je relaties realiseer je meer groei. En dat is toch wat je wil? Je gelukkig voelen en je kunnen focussen op de dingen die jij echt belangrijk vindt?

Dux Sensu 

Kromme Jak 13c 
8011 NP Zwolle 

 06 48078900

 info@dux-sensu.nl

 KvK 78677300 

© 2020 Dux Sensu