CENTRUM VOOR BODY, MIND & SOUL

Pak de regie over jouw leven 

Welkom bij Dux Sensu
Het centrum voor Body, Mind & Soul
een plek waar je gezien en gehoord wordt. Waar de oosterse en de westerse wijsheid elkaar ontmoet. Een plek waar de focus op jou ligt en wat jij nodig hebt."Wat ik wil bereiken is dat iedereen in verbinding komt met zijn of haar lichaam, zich vrijer voelt en meer bij zichzelf kan komen. Leven vanuit jouw unieke levensenergie"

Wanneer kom je hier? 

 • Als je last hebt van lichamelijke klachten. Denk aan rugpijn, zware armen, vermoeide benen, opgeblazen buik, darmklachten, migraine, cellulitis, je voelt je stijf. 
 • ​Voor het openen van je chakra's 
 • ​Je verbinding wilt voelen tussen Body & Mind 
 • ​Om blokkades en trauma's ook op te ruimen uit het lichaam 
 • ​Om je meridianen (je QI, vitale levensenergie) weer in balans te brengen 
 • ​Je wilt lekkerder in je vel / lijf zitten 
 • ​Je voelt veel stress en kan weinig prikkels hebben 
 • ​Overprikkeld zenuwstelsel 
 • ​Vochtophopingen 
 • ​Vermoeidheidsklachten 
 • ​Zwaar lichamelijk werk 
 • ​Littekens

"De ziel weet meestal wat ze moet doen om zichzelf te genezen. 
De uitdaging is om de geest tot zwijgen te brengen"

SENSU CUPPING 

BODY & MIND SCAN

MIND & SOUL SEARCHING

 "Als je lichaam zijn grenzen begint aan te geven, vergeet dan niet om te luisteren"

"Dankbaar voor alle nieuwe inzichten en tools"

Dunja heeft mij de tools gegeven die ik op dat moment nodig had om de puinhoop waar ik in zat, op te ruimen. Dit deed ze o.a door persoonlijkheidstesten met mij af te nemen dit om mijn eigen krachten te ontdekken, maar ook door zichzelf naar mij open te stellen en met héél veel geduld naar mij luisteren.  Al met al ben ik Dunja heel erg dankbaar voor alle tijd die ze in mij heeft geïnvesteerd, ben haar dankbaar voor de geweldig mooie persoon wat ze is. Van binnen en buiten! Maar het meest dankbaar ben ik dat ik dankzij Dux Sensu de stap heb genomen om aan mijzelf te werken en alle nieuwe inzichten die ik van Dunja heb meegekregen. 

"Het is een kado geven aan jezelf"

Dunja is jong en sprankelend maar ze heeft de levenservaring en wijsheid van iemand die veel ouder is.  Ik ken haar omdat we een gedeelde ervaring hebben.  We hebben beiden borstkanker gehad en dat schept een band.  Moeiteloos overbrugden we onze verschillen waaronder het leeftijdsverschil. We hadden en hebben het over:  Wat mens zijn betekent, wat we te leren hebben, waarom we hier zijn. Het mooie aan Dunja is dat ze altijd Dunja is. Sterk en kwetsbaar.  Moedig en bang. Zelfbewust en onzeker. Ze is echt.  Mooi van binnen en buiten . Het is een kado geven aan jezelf als je er voor kiest om met haar te werken.  

"Wat ben ik blij dat ik deze stap gezet heb"

Al jaren liep ik vast met bepaalde patronen en bepaald gedrag dat ik daaraan verbond. Dit stoorde me. Ik wilde graag meer inzicht in mezelf en mezelf toch veranderen. Ik was niet tevreden met mezelf en voelde dat ik uit balans was. Waar die disbalans lag kon ik zelf niet bij komen.  Ik heb nu duidelijk voor ogen waar ik ben, waar ik op vast loop en waar dit vandaan komt. Dunja heeft me inzicht gegeven in wat mijn aangeleerde overlevingsmechanisme zijn en pas als je die inziet, kan je er iets mee. Dunja heeft mij gestimuleerd in kaart te brengen waar ik zou willen zijn, zonder mezelf te begrenzen, iets wat ik altijd en automatisch deed. 
Waar ik voorheen erg streng was voor mezelf en mezelf niet altijd op de eerste plaats kon zetten, heb ik dat nu geleerd en dit voelt zo FUCKING fijn.  Die sprong in het diepe is spannend, Been there. Maar wat je ervoor terugkrijgt is voor mij toch echt moeilijk in woorden te omschrijven. 


"Fijn dat iemand met je meedenkt en een spiegel voor kan houden" 

Bedankt voor al je lieve hulp. Het was een traject met echte verbinding. Ik kon schuiven met de afspraken of een extra gesprek inplannen als dit nodig was. Het was geen traject af-werken maar echt maatwerk aangepast op wat ik nodig had! Fijn dat er iemand zo met je mee denkt en een spiegel voor kan houden. Ik ben als persoon echt gegroeid door dit traject. Ik
heb weer leren vertrouwen in mijzelf en mijn eigen pad weer gevonden. Nogmaals bedankt lieve Dunja!

Zo zorg je dat je behandeling nog effectiever wordt

Het is belangrijk dat je veel water drinkt voor en na de behandelingen. Zodat vrijgemaakte afvalstoffen nog sneller het lichaam verlaten. Om dit nog meer te ondersteunen is het drinken van Celery Juice ook echt aan te raden. Mijn advies is om elke dag minstens een halve liter Celery Juice te drinken.

Iedereen heeft last van afvalstoffen

Dagelijks krijgen we ongelooflijk veel afvalstoffen binnen zoals bestrijdingsmiddelen, hormonen, chemische E-nummers, medicijnen, uitlaatgassen, vaccinaties, stress, sigaretten, alcohol, intensief sporten, enzovoorts. Onze lever kan de overmaat van afvalstoffen niet meer allemaal ontgiften en slaat deze op in onze spieren, buikvet, bindweefsel, hersenen, enzovoorts. Daarom is het belangrijk om ons lichaam een handje te helpen om deze afvalstoffen kwijt te raken. En daar is Cupping een fantastische methode voor. Met Cupping help je je lichaam de afvalstoffen, die zich hebben opgeslagen in je lichaam af te voeren, zodat ze je niet langer ziek kunnen maken. Bovendien zet Cupping het zelf genezend vermogen van je lichaam weer aan om te herstellen van klachten. Ontzettend waardevol en belangrijk.

Cupping werkt ook op blokkades en trauma’s

Cupping is ook een manier om energieblokkades op te heffen. De meridianen in ons lichaam zorgen voor de doorstroming van energie. Als er ergens blokkades zitten kan deze energie niet lekker stromen. Hierdoor kun je vage klachten krijgen zoals slapeloosheid, onrust, stress, geen emotie ervaren of juist heel veel, je down voelen en een vermoeid zwaar lijf hebben. Met cupping maak je blokkades weer vrij en kan jouw unieke energie weer stromen!
Eigenaresse Dunja Struik is gecertificeerd actor/coach. En is aangesloten bij My HBM CENTER. Om jou daadwerkelijk te kunnen helpen heeft Dunja Dux Sensu opgericht. In je eigen kracht staan heeft niet alleen mentaal en fysiek een positief effect, maar je bereikt ook meer succes in alles wat je doet. Ook in je carrière en in je relaties realiseer je meer groei. En dat is toch wat je wil?  Je gelukkig voelen en je kunnen focussen op de dingen die jij echt belangrijk vindt?

Dux Sensu 

Kromme Jak 13c 
8011 NP Zwolle 

 06 48078900

 info@dux-sensu.nl

 KvK 78677300 

© 2020 Dux Sensu